Vi er lyhne & co.

lyhne & Co. er et danskejet reklamebureau med mere end 20 års erfaring i integreret markedskommunikation. Vi blev etableret i 1991, beskæftiger 15 dedikerede medarbejdere og har en årlig omsætning på 20 mio. DKK. Vi er blandt danmarks stærkeste bureauer, når det drejer sig om markedsføring af Shopping Centre. Vi kommunikerer på alle niveauer og samler trådene – for ejerne, centerforeningen, bestyrelsen, marketingchefen og butikkerne. Dermed giver vi den bedst mulige integrerede rådgivning. Det giver effektivitet og målbare resultater.
lyhne & co. er også eksperter i at udvikle shopper marketing løsninger for retailere og produktbrands inden for fødevarer og dagligvarer. Vores ekspertise er at øge trafik, salg og brand loyalty for vores kunder. Vi prioriterer butikken som det vigtigste marketing touchpoint. Men vi ved også, hvordan vi påvirker kunden før, under og efter købsprocessen. Det gør, at vi kan opbygge og vedligeholde vores kunders brands nu og i fremtiden, så vores kunder opnår størst mulig Return on investment.

lyhne & Co. har også en division med speciale i Healthcare marketing. Besøg Lyhne Life her.

lyhnelifelogo

lyhne life company


Spidskompetencer

Det vi kan, er at omsætte en avanceret indsigt i forbrugeradfærd til integrerede og effektfulde kommunikationsløsninger. Det gør os i stand til at opbygge og vedligeholde vores kunders brands nu og i fremtiden.

service3

Markedsanalyse & Strategi

Vi anvender markedsanalyser og forbrugerindsigt til at skabe strategier der styrker dit brand.

service2

Integreret Marketing

Vi arbejder på tværs af traditionelle og digitale kanaler og skaber konceptuel sammenhæng, der giver de mest optimale resultater.

service1

Shopper Marketing

Vi kender til forbrugernes touchpoints og adfærd når de handler. Gennem shoppermarketing studier rammer vi rigtigt, når forbrugerne køber ind.

Hvorfor vælge os?

Lyhne & co er ikke det rigtige bureau for alle. Til gengæld er vi det i høj grad for nogen. Vi er specialiseret i Retail og fødevarer og i alt beskedenhed kender vi en del til forbrugernes adfærd. Vi er ikke blandt de største bureauer, men vores størrelse gør os fleksible i forhold til din arbejdsgang.

Vi har valgt ikke at have alle kompetencer i eget hus. Til gengæld har vi et bredt udvalg af specialister at trække på, når opgaven kræver det. Det gør det muligt for os at udvælge det rigtige team med de rigtige kompetencer til netop din udfordring. Det er vores erfaring, at det giver den bedste kreative løsning. Og det er vores erfaring, at det giver det bedste resultat for din bundlinje.


“Vi er først tilfredse, når vores kunder er tilfredse. Og vi er stolte af, at flere af dem har valgt at arbejde sammen med os i mere end 10 år.”

- Louise Lyhne, Adm. Direktør
louisej


Metode

Fælles for gode løsninger er et grundigt forarbejde. I lyhne & co. går vi struktureret til enhver opgave for at sikre kvaliteten af vores arbejde. Dog mener vi, at enhver opgave er forskellig fra den forrige. Derfor tilpasser vi hver gang teamet såvel som vores arbejdsproces efter den enkelte opgaves udfordringer.

Men fællesnævneren – den er den samme hver gang.


Bestyrelse

Bestyrelsen har en sammensætning, der skal sikre, at lyhne & co. altid leverer den højeste kvalitet og samtidig agerer med rettidig omhu og forretningsmæssigt fokus. Bestyrelsens medlemmer har omfattende viden og erfaring fra erhvervsvirksomheder med en bred vifte af områder, der har direkte relation til lyhne & co.’s forretning.

Søren Lyhne

Søren Lyhne (født 1946) har været bestyrelsesformand i lyhne & co. siden 1991, da han stiftede bureauet. Han var endvidere CEO i lyhne & co. frem til 2009. I lyhne & co specialiserede han sig bl.a. inden for detailbranchen, særligt Shopping Centre, og FMCG brands.

Søren sidder desuden som formand for bestyrelsen for ejerne i Ejerlauget for i Egedal Centret. Tidligere drev Søren bureauet Berg & Lyhne, var kædechef i Byggekram og marketingchef i Kjærsgaard & Co.

Kirsten Drejer

Kirsten Drejer (født 1956) er cand.pharm. og ph.d. i farmakologi. Hun er medstifter af biotekvirksomheden Symphogen og CEO fra 2000-2016. Tidligere besad Kirsten flere ledende stillinger i Novo Nordisk. Hun er bestyrelsesmedlem i Symphogen, Vækstfonden, BioPorto og Bioneer (formand) samt medlem af Det Farmaceutiske Fakultets advisory board, CBS Entrepreneurship Platform advisory board og Akademiet for de Tekniske Videnskaber.

Bestyrelsesmedlem i lyhne & co. siden maj 2017.

Claus Borg

Claus Borg (født 1953) er specialiseret i udvikling af offentlige og private organisationer og har bl.a. arbejdet med virksomhedstilpassede lederudviklingsforløb, forandringsprocesser og virksomhedsstrategi.

Blandt kunderne er DFDS Seaways, Associated Danish Ports og LEGO. Tidligere var han HR-direktør i Synoptik A/S.

Bestyrelsesmedlem i lyhne & co. siden 2013.

Louise Lyhne

Louise Lyhne (født 1979) er uddannet civilingeniør i kemi.

Louise har siden 2015 været CEO i lyhne & co., hvor hun har specialiseret sig i strategi og kommunikation inden for Healthcare & Life Science og Retailbranchen. Hun har siden 2012 været ansvarlig for lyhne life, og endvidere været kundeansvarlig for flere kunder inden for Retailbranchen med fokus på branding og marketing.

Tidligere arbejdede Louise bl.a. som Scientist og Patent Manager i biotekselskabet Egalet a/s, og som CMC Project Manager hos Nycomed Pharma.

Bestyrelsesmedlem i lyhne & co. siden 2012.


Vores team

Louise Lyhne

CEO

(+45)2020 7755
louise@lyhne.dk

Karina Koldbech

CFO

(+45)5089 7373
karina@lyhne.dk

Ghita Jørgensen

Project Manager

(+45)5089 7377
ghita@lyhne.dk

Peter Bork

Strategic Advisor

(+45)2511 2049
peter@lyhne.dk

Martin Højlund

Art Director

(+45)4016 9166
martin@lyhne.dk

Rosa Amdi

Art Director

(+45)5089 7376
rosa@lyhne.dk

Tine Vilsøe Andersen

Graphic Artist

(+45)5089 7379
tine@lyhne.dk

Henning Traneklint

PR Consultant

(+45)2087 6361
henning@lyhne.dk

Anton Asmind Andersen

Studentermedhjælper